Встановлення та налаштування сигналізації Ajax

999 грн
В наявності
+
Доставка
Офіційний представник
Варіанти сплати
Наші переваги
  • — Гарантія 12 місяців
  • — Досвід роботи з обладнанням 10 років 
  • — Найкраща ціна

Ajax сигналізація – це сучасний охоронний пристрій, яким можна керувати за допомогою мобільного зв'язку за допомогою смартфона. Центром управління є централь Ajax Hub, до якої по бездротовому зв'язку підключені детектори: датчики відкриття дверей та вікон, датчики руху та інші сенсори. Бездротовий зв'язок між централлю та периферією здійснюється зашифрованим радіоканалом Jeweller.

Охоронна сигналізація Ajax – дуже надійний пристрій. «Розумна» централь збирає сигнал із датчиків і передає його на мобільний телефон власника та на пульт охорони. Вона має два канали зв'язку, які дублюють один одного. Якщо зникає електрика, пристрій починає працювати від вбудованого акумулятора. Якщо зникає сигнал Wi-Fi, то сигналізація все одно працюватиме за допомогою звичайної SIM-картки. Таким чином, сигналізація Ajax Systems завжди зможе сповістити власника про те, що на об'єкті, що охороняється, щось пішло не так.

При необхідності систему Аякс легко доповнити іншими детекторами: датчиками затоплення, витоку газу, задимлення, вогню, розбитого скла тощо. Можна підключити до системи кімнатну або вуличну сирену, камери відеоспостереження, вимикач електроживлення у будинку.

Сигналізація Ajax неодноразово спромоглася довести свою ефективність і перевагу, якщо порівнювати з іншими виробниками. Звичайно, щоб сигналізація працювала ефективно, її спочатку потрібно правильно встановити.

Чи потрібний фахівець щоб встановити сигналізацію Ajax?

Виробник Ajax зробив усе можливе, щоб процес монтажу був максимально простим і з ним змогла впоратися кожна людина, але для успішного монтажу потрібно знати декілька правил встановлення та розміщення датчиків. Також сигналізація Аякс має пристрої управління Ajax WallSwitch та розумні вимикачі LightSwitch, які живляться від мережі 220В, неправильне підключення або використання може призвести до займання або ураження електричним струмом!

Тому монтаж сигналізації Ajax краще довірити професіоналам і лише кваліфікованим та ліцензованим електрикам.

Навіть коли пристрій вимкнено, на його клемах може бути напруга. Будь-яке технічне обслуговування, пов'язане зі зміною конфігурації з'єднань або навантаження, завжди повинно виконуватися з вимкненим автоматом.

Чому варто довірити це нам?

Наша компанія Зі-Вейв Україна займається не тільки продажем обладнання для розумного будинку, а й установкою та налаштуванням даного обладнання. Маємо досвід понад 8 років.

Ми з радістю проконсультуємо, допоможемо підібрати комплект сигналізації Ajax, а також розповімо, як його правильно використовувати.

Ми несемо гарантійні зобов'язання на все обладнання, яке представлене на нашому сайті.

Наші електрики щодня тісно пов'язані з пристроями для розумного будинку, тим самим мають великий досвід їх підключення та налаштування.

У яких містах ми здійснюємо монтаж обладнання?

На сьогоднішній день ми можемо запропонувати кваліфіковану установку пристроїв у м. Київ та м. Дніпро.

Що входить у вартість?

У вартість входить:

  • Виїзд у межах міста Київ, Дніпро.
  • Монтаж пристрою на проводку.
  • Підключення та налаштування пристрою.
  • Створення облікового запису та налаштування програми.

Що не входить у вартість:

  • Прокладання проводів.
  • Додаткові матеріали: монтажні коробки, захисні бокси, блоки живлення, вимикачі та ін.

Немає відгуків