Встановлення та налаштування домофону Hikvision

2 999 грн
В наявності
+
Доставка
Офіційний представник
Варіанти сплати
Наші переваги
  • — Гарантія 12 місяців
  • — Досвід роботи з обладнанням 10 років 
  • — Найкраща ціна

Замість класичного дзвінка клієнти все частіше почали використовувати відеодомофони. IP домофон Hikvision оснащений камерою 2МП, що дозволяє отримати виклик не тільки на екран, який розташований у будинку, але й на телефон через програму на iOS та Android. Виклична панель оснащена функцією відкриття дверей, спеціальні релейні виходи дають можливість керувати електромагнітним або електромеханічним замком.

Виклична панель DS-KV6113-WPE1 має вбудований зчитувач карт Mifare, цей функціонал відмінно підійде для офісів, де необхідно організувати систему контролю та керування доступом.

Чи потрібен фахівець щоб встановити домофон та панель виклику Hikvision?

Установка домофону досить трудомісткий процес. Спочатку необхідно визначити оптимальне місце розташування, потім підібрати тип живлення та як він буде підключатися до локальної мережі. Потім необхідно правильно підключити дроти, замок, сполучити екран і налаштувати роботу через програму.

Неправильне підключення або використання може призвести до виходу з ладу домофону та пошкодження кабелів. Також є ймовірність займання або ураження електричним струмом.

Усі роботи можуть виконуватись лише кваліфікованим та ліцензованим електриком.

Навіть коли пристрій вимкнено, на його клемах може бути напруга. Будь-яке технічне обслуговування, пов'язане зі зміною конфігурації з'єднань або навантаження, завжди має виконуватися з вимкненим автоматом.

Чому варто нам довірити?

Наша компанія Зі-Вейв Україна займається не тільки продажем обладнання для розумного будинку, а й установкою та налаштуванням даного обладнання. Маємо досвід понад 8 років.

Ми з радістю проконсультуємо, допоможемо підібрати домофон та панель виклику, а також розповімо як його правильно використовувати.

Ми несемо гарантійні зобов'язання на все обладнання, яке представлене на нашому сайті.

Наші електрики щодня тісно пов'язані з пристроями для розумного будинку, тим самим мають великий досвід їх підключення та налаштування.

У яких містах ми здійснюємо монтаж обладнання?

На сьогоднішній день ми можемо запропонувати кваліфіковану установку пристроїв у м. Київ та м. Дніпро.

Що входить у вартість?

У вартість входить:

  • Виїзд у межах міста Київ, Дніпро.
  • Монтаж пристрою на проводку.
  • Підключення замка (за потреби).
  • Поєднання панелі виклику і домофону.
  • Створення облікового запису та налаштування програми.
  • Пропис карт Mifare (за потреби).

Що не входить у вартість:

  • Прокладання проводів.
  • Додаткові матеріали: монтажні коробки, захисні бокси, блоки живлення, вимикачі та ін.

Немає відгуків