Бездротова клавіатура Tedee

6 199 грн
В наявності
+
Доставка
Офіційний представник
Варіанти сплати
Наші переваги
  • — Гарантія 12 місяців
  • — Досвід роботи з обладнанням 10 років 
  • — Найкраща ціна
Брендtedee ЖивленняБатарейки Країна виробникПольша Протокол управлінняBluetooth

Дверний замок з клавіатурою tedee є ідеальним доповненням до вашого розумного замку tedee.

Відкрийте двері без програми або смартфона: просто введіть PIN-код. Виберіть код із п'яти до восьми цифр – встановіть, змініть та призначте через мобільний додаток.

Керуйте до 100 PIN-кодами та ділитесь ними своїм улюбленим способом.

Налаштування за лічені хвилини, живлення від трьох батарей ААА.

Встановіть за допомогою клею чи шурупів навіть на вулиці.

Розумний замок дверей з клавіатурою tedee – нова зручність доступу

Розумний замок з клавіатурою ідеально підходить для будь-якого місця - незалежно від того, це ваш приватний будинок, офіс або орендована квартира.

Це обладнання, що нагадує домофон, дозволяє відразу відкрити замок дверей, просто ввівши PIN-код на цифровій клавіатурі пристрою.

Єдине, що потрібно зробити, це призначити кожному індивідуальний код доступу. Більше того, всі дії, пов'язані з відкриттям цього дверного замка, будуть відображатися у програмі для смартфона. Просто – як для вас, так і для ваших співробітників чи гостей.

Клавіатура tedee гарантує доступ до кожного

Миттєво створюйте унікальні коди зі свого смартфона у будь-який час. Ви можете створити до 100 користувачів, щоб надати доступ членам вашої родини, друзям, няні та всім, кому ви довіряєте.

Журнали активності в мобільному додатку показують, хто і коли замикав та відмикав дверний замок. Ви можете контролювати доступ із будь-якої точки світу і не переживати, якщо трапиться щось несподіване.

Це полегшує повсякденне життя – особливо в екстреній ситуації, наприклад, дистанційно впустити сантехніка, коли в нашій квартирі прорвало трубу. Такі ситуації неможливо спланувати, і ми не завжди можемо бути поряд.

Без застосування. Без облікового запису. Без смартфон.

Клавіатура tedee дозволяє безпечно розблокувати двері за допомогою коду. Ви можете поділитися доступом до інших без будь-яких пристроїв.
  • Виберіть від п'яти до восьми цифр
    Встановлення, зміна та призначення PIN-кодів через мобільний додаток.
  • Керуйте до 100 активними PIN-кодами
    Призначте своїм користувачам унікальні коди для повного контролю доступу та журналів активності.
  • Налаштування за лічені хвилини
    Живлення від трьох батарей ААА. Встановіть за допомогою клею або шурупів навіть на вулиці.
  • Діліться доступом
    Програма не потрібна. Ви можете просто надіслати PIN-код свого гостя.
  • Жодного ризику
    На клавіатурі дані не зберігаються. Вона підключається тільки до розумного замку tedee, котрий працює через безпечну хмару.
  • Відчиняйте двері без смартфона
    Просто введіть PIN на клавіатурі дверного замка.

Клавіатура tedee з розумним дверним замком для короткострокового доступу

Надайте доступ за допомогою PIN-коду

Ви турбуєтеся, що ваші гості не мають смартфону або можуть виникнути проблеми з керуванням розумними домашніми пристроями, такими як розумний замок? Розумна клавіатура забезпечує доступ за допомогою PIN-коду, який потрібно ввести на цифровій клавіатурі пристрою. Це набагато краще, ніж, наприклад, сканер відбитків пальців.

Немає проблем із ключами

Це одна із найкращих функцій безпеки розумного замку. Технологія означає, що вам не потрібно більше копіювати, ховати, збирати чи підбирати ключі від замку дверей.

Контроль часу бронювання

Код доступу буде активним лише протягом певного періоду часу – від початку до кінця оренди. Після закінчення терміну оренди ніхто не зможе відкрити ваш замок.

Пульт

Керуйте віддалено – ви можете надати код своєї квартири у текстовому повідомленні або простим телефонним дзвінком – більше не потрібно зустрічатися з клієнтами, щоб надати їм доступ до вашої квартири.

Надайте своєму менеджеру, клінінговій компанії або іншим професіоналам – навіть з іншого кінця світу.

Клавіатура tedee + розумний замок для вашого бізнесу

Звільніться від робочих ключів та карт доступу

Запам'ятати код доступу набагато легше, ніж не забувати брати з собою ключі чи картку щоранку.

Повний контроль

Надайте код доступу до всієї будівлі або лише до вибраних дверних замків назавжди або в певний проміжок часу. Повна історія подій доступна у мобільному додатку.

Керуйте віддалено

Бізнес-портал дозволяє контролювати кілька інтелектуальних замків, доступ співробітників та навіть цілі організації. Управління просте та зручне. Доступ до бізнес-порталу є абсолютно безкоштовним.

Нехай хтось інший керує

Три рівні доступу до розумного замку (власник, адміністратор та гість) означають, що ви можете надати контроль за доступом, наприклад, вашому офіс-менеджеру.

Розумний дверний замок з клавіатурою tedee для вашого розумного будинку

Доступ у будь-якій ситуації

Ви хочете повернутися додому, але ваш смартфон не працює? Вам не потрібно просити сусіда позичити телефон та увійти в програму – просто введіть попередньо призначений код доступу, щоб розблокувати вхідні двері.

Надайте доступ членам вашої родини та друзям

Не ховайте ключі під килимком – це, мабуть, найнебезпечніший спосіб забезпечити доступ до вашого будинку. Просто дайте персональний код доступу, щоб дозволити сім'ї або друзям увійти, коли вас немає вдома. Функція автоматичного блокування замкне двері, коли вони підуть. Вам також не потрібно турбуватися про це.

Надайте доступ постачальникам послуг віддалено

Найкращі розумні замки спрощують доступ усім, а не лише власникам. Надайте постачальникам послуг, наприклад працівникам, які ремонтують вашу ванну кімнату або кур'єру, щоб залишити пакет у коридорі.

Дверний замок розумної клавіатури ідеально сумісний з іншими пристроями розумного будинку

Мережа Wi-Fi є ідеальним інструментом для підключення всіх пристроїв вашого розумного будинку. Наприклад, можна використовувати розумні колонки та відкривати двері за допомогою голосової команди. Найкращі розумні замки підключаються до Apple Homekit, Amazon Alexa та Google Assistant.

Багато з цих функцій (наприклад, голосові команди) доступні лише за допомогою невеликого адаптера Wi-Fi – моста Wi-Fi. Це найкращий друг розумних замків. Більшість замків підключаються до нього за допомогою з'єднання Bluetooth.

Зверніть увагу, що адаптер Wi-Fi не потрібний для використання розумної клавіатури – вона підключається до вашого розумного замку лише через безпечне з'єднання Bluetooth.

Характеристики:

  • Модель – TKV 1.0
  • Вага – 120 г (без батарейок), 155 г (з 3 батарейками ААА)
  • Розміри – 48 мм x 135 мм x 28 мм
  • Живлення – 3 батареї ААА в комплекті
  • Bluetooth зв'язок – Bluetooth BLE 5.0 2,4 ГГц
  • Клас захисту - IP65
Бренд:
tedee
Живлення:
Батарейки
Країна виробник:
Польша
Протокол управління:
  • Bluetooth

Инструкция (tedee_keypad_door.pdf, 433 Kb) [Завантажити]

Немає відгуків