Стік USB Zigbee Aeotec Zi-Stick - AEOZZGA008

1 499 грн
В наявності
+
Доставка
Офіційний представник
Варіанти сплати
Наші переваги
  • — Гарантія 12 місяців
  • — Досвід роботи з обладнанням 10 років 
  • — Найкраща ціна
БрендAeotec Країна виробникСША Протокол управлінняZigBee

Локальне управління, без хмари та незалежно від платформ

Оскільки ваші дані належать вам, ваші дані не повинні оброблятись у хмарі. Zi-Stick не вимагає хмарного сервісу, будучи локально керованим пристроєм. Його можна підключити до будь-якого хост-комп'ютера, як одноплатний ПК, Raspberry Pi, Orange Pi, ноутбук, настільний ПК або навіть Macbook. Zi-Stick перетворить обрану вами платформу на мережу Zigbee.

За допомогою Zi-Stick підключіть будь-який пристрій Zigbee до свого розумного будинку. Головний ПК збереже всю автоматику, налаштування та сцени локально для вашої власної установки.

Zi-Stick може бути використаний у першокласних громадських проектах розумного будинку

Zi-Stick використовує міст USB-UART, що робить Zi-Stick простим у використанні. Ви можете використовувати Zi-Stick з різними програмами автоматизації, такими як openHAB, Zigbee2MQTT , FHEM, Node-RED, io Broker, Jeedom або Home Assistant .

Просто підключіть Zi-Stick, встановіть програмне забезпечення, а потім почніть свою подорож "розумним домом" за допомогою створеного вами шлюзу Zigbee.

Маленький та потужний

Zi-Stick – це найменший і найпотужніший Zigbee Stick на ринку. Його можна використовувати з тисячами пристроїв Zigbee практично будь-якого бренду: Philips Hue, Osram, Iris, Ikea Tradfri, Xiaomi Aqara і т.д.

Використовуйте передові технології

Aeotec Zi-Stick оснащений найсучаснішою технологією Zigbee від провідного виробника мікросхем Silicon Labs. Використовуючи найновіший MCU Zigbee EFR32MG21A020, цей чіпсет вважається найпродуктивнішим чіпом Zigbee на ринку.

Побудований на надійному та перспективному фундаменті, Aeotec випереджає останні тенденції в галузі "розумного будинку". Апаратне забезпечення Zi-Stick готове до роботи в режимі Thread і оновлюватиметься за допомогою оновлення прошивки. З цим майбутнім оновленням Zi-Stick зможе керувати пристроями на базі Thread Matter.

Автоматизуйте та керуйте своїм розумним будинком Zigbee

За допомогою програмного забезпечення для автоматизації будинку ви можете створювати сцени та правила, які підвищать комфорт та безпеку вашого будинку. У поєднанні з певними пристроями Zigbee ви можете точно аналізувати та оптимізувати споживання енергії в інтерфейсі користувача програмного забезпечення. Крім того, система опалення може бути вдосконалена та підвищити комфорт та енергоефективність.

Характеристики

  • Технологія Zigbee
  • Частота 2,4 ГГц
  • Zigbee-сумісний мікроконтролер EFR32MG21 всередині
  • Чутливість Rx: -99dBm
  • Максимальна потужність Tx: 20 дБм
  • Дальність на відкритій місцевості: 200 м
  • USB інтерфейс із стандартними командами NCP від Silicon Labs. Легко використовувати як послідовний порт на хост-машині (ПК/ноутбук/одноплатний комп'ютер)
  • Безліч плагінів для openHAB, Home Assistant, Node-RED, DIY платформ, бібліотек C, Node.js та Python для створення власної програми
Бренд:
Aeotec
Країна виробник:
США
Протокол управління:
  • ZigBee

Інструкція Aeotec Zi-Stick - AEOZZGA008 (zi_stick_user_guide_aeotec_help_desk.pdf, 273 Kb) [Завантажити]

Немає відгуків