Адаптер для беспроводного подключения термостата Google Nest, Ecobee

3 899 грн
В наявності
+
Доставка
Офіційний представник
Варіанти сплати
Наші переваги
  • — Гарантія 12 місяців
  • — Досвід роботи з обладнанням 10 років 
  • — Найкраща ціна
БрендNeoSmart Живлення220В Країна виробникУкраина

Радіоадаптер для термостата Nest являє собою інноваційний пристрій, який розв'язує проблему під'єднання термостата до кліматичного обладнання без використання дротів. Він розроблений спеціально для тих випадків, коли кількість дротів недостатньо для звичайного під'єднання або немає можливості проведення дротів між пристроями.

Цей адаптер забезпечує бездротове під'єднання між вашим кліматичним обладнанням і термостатом Nest, що робить встановлення простішим і зручнішим. Завдяки передовій радіотехнології він забезпечує надійний зв'язок між пристроями, забезпечуючи стабільне й ефективне керування кліматом у вашому домі.

Тепер ви можете насолоджуватися всіма перевагами термостата Nest, навіть якщо у вас обмежена кількість дротів або немає можливості їх проведення. Цей радіоадаптер — ідеальне рішення для тих, хто прагне до сучасного та розумного керування кліматом у своєму домі, без зайвих проводів і складнощів встановлення.

Принцип роботи

Прилад Nest адаптер радіо являє собою набір із двох модулів: передавача та приймача. Передавач встановлюється поруч із термостатом, що вимагає живлення 230 В. Приймач — у необхідному місці (зазвичай, біля кліматичного обладнання) також вимагає живлення 230 В. Між модулями створюється радіоканал, через який прилади спілкуються один з другом.
Радіус зв'язку приймача та передавача — до 100 м на відкритій місцевості. У разі втрати зв'язку між приладами приймач зберігає попередній стан на виході (до вимкнення живлення або до відновлення зв'язку). Якщо під час подавання живлення приймач «не бачить» передавач, то виходи будуть вимкнені (до відновлення зв'язку).

 

Розшифрування контактів на модулі

Y1 — Компресор (ступень 1)
Y2 — Компресор (ступень 2)
G – Вентилятор
O/B – Клапан нагрева
W1 — Нагрівання (ступень 1)
W2 — Нагрів (ступ 2)
* - Нагрів (ступля 3) або осушувач, або зволожувач

Чому Nest крутий? 

Самонавчання

Щоразу, коли ви міняєте температуру, він запам'ятовує це. Потім становить графік і вміє завгадувати моменти наші бажання.

Визначає наявність людей

За вбудованими датчиками руху та браком телефона в мережі вдома термостат визначає, коли ви пішли з дому, а це означає, що немає сенсу топити на повну!
Заощаджуймо з розумом!

Керує всією кліматичною технікою

Один термостат керує радіаторами, кондиціонером, вентиляцією та зволожувачем.

Стильний

Ця прикраса будь-якого дизайнерського ремонту.

Голосове керування

Попросіть термостат змінити температуру, і він відразу це зробить.

Просте керування

Не важливо, ви дитина чи вам 99 років, ви зможете легко змінити температуру.

Технічні умови для монтажу

Для коректного встановлення термостата, а також під'єднання передавача та приймача мають бути виготовлені такі технічні умови:
Радіопередавач:
Прилад встановлюється поруч із термостатом. Термостат загоюється від передавача. У зв'язку з тим, що термостат Nest може кріпитися на стандартний круглий підрозетник, можливо, передавач встановлювати за термостатом (якщо стіна з гіпсокартону — то вільного місця по термостату має бути більш ніж достатньо, у разі монолітної стіни необхідно заглибитися підрозетник). Для роботи необхідно лише живлення 230 В.
Радіоприймач:
Прилад встановлюється поруч із кліматичною технікою. До виходів під'єднується необхідне обладнання. Для живлення необхідно напругу 230 В. - Кліматичне обладнання Адаптер обладнане виходами типу "сухий контакт", до яких під'єднуються клапани, вентилятори, приводи, порти керування. Тому ваша кліматична техніка має підтримувати цей тип керування.

Увага! 

Якщо ви плануєте під'єднати адаптер до термостата Ecobee (будь-якої версії), вам необхідно контактувати із входу адаптера Rh під'єднати до контакту Rc термостата. Інакше, якщо ви під'єднаєте Rh адаптера до Rh термостата — то нічого поганого не станеться, тільки термостат не працюватиме, адже на нього не потраплятиме живлення.

Не встановлюйте передавач і приймач у металеві щити! Адже метал екранує радіозв'язок між модулями й тому можуть бути збої або немає зв'язку!

Характеристики

Передавач:

Напруга: 230В ±10%
Частота напруги: 50±0.2 Гц
Споживана потужність: не більш ніж 5 Вт
Тип монтажу: на DIN рейку типу TH 35-7,5
Займає місце в щиті: 3 DIN місць
Габаритні розміри: висота: 44 мм; ширина: 55 мм; довжина: 88 мм

Приймач:

Напруга: 230В ±10%
Частота напруги: 50±0.2 Гц
Споживана потужність: не більш ніж 5 Вт
Тип монтажу: на DIN рейку або прикручування до плоскої поверхні
Габаритні розміри: висота: 32 мм; ширина: 63 мм; довжина: 90 мм
Максимальний струм на виходах: W1, W2, Y1, Y2: 5А

Бренд:
NeoSmart
Живлення:
220В
Країна виробник:
Украина

Инструкция (nest_adapter_radio.pdf, 244 Kb) [Завантажити]

Немає відгуків